Veel winnaars bij Teylingse Tandenpoets Challenge
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Veel winnaars bij Teylingse Tandenpoets Challenge

  Zakelijk

Sassenheim/zakelijk • Vorige maand bestond de mondhygiënepraktijk van Diana van Staden 12,5 jaar. Dat wilde ze graag vieren met alle patiënten en collega’s. Maar de realiteit was dat op dat moment de praktijk nog gesloten was in verband met Corona. In plaats bij de pakken neer te zitten, bedacht ze een leuke Tandenpoets Challenge voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit Teylingen. Deze ging op maandag 20 april van start.

"Door deze challenge wilde ik kinderen enthousiasmeren om de routine van twee keer per dag poetsen goed bij te houden. Doordat iedereen nu meer thuis is, is de kans groot dat ze meer en vaker tussendoor iets lekkers nemen en misschien vergeten om de tanden te poetsen. Via de Tandenpoets Challenge wilde ik kinderen op een speelse manier zelf aan hun gebit laten werken", aldus Van Staden.

177 kinderen

Maar liefst 177 kinderen hebben meegedaan aan de challenge waarin ze tien dagen lang twee keer per dag moesten poetsen. Op een aftekenkaart konden ze aangeven dat ze daadwerkelijk hadden gepoetst. En dat het fijn was om dit te doen en elke dag leuke en interessante mails te ontvangen, bleek wel uit de enthousiaste reacties en foto’s die Diana kreeg van de deelnemers.

Trakteren

Onder alle deelnemers die hun aftekenkaart hadden opgestuurd, werden op Facebook live de prijswinnaars bekend gemaakt. Afgelopen week zijn alle prijzen persoonlijk thuis bij iedereen overhandigd. Een aantal prijzen waren gesponsord zoals een feestpakket van AH Warmond, kledingbon van Boy&Men en een tienrittenkaart van de KidsZoo. De jarige job had zelf ook prijzen ingekocht, immers wie jarig is trakteert. Zo waren er tickets voor Duinrell en Corpus, een spellenpakket van Boekhandel Wagner en feesttaarten van Limburgia als prijzen beschikbaar. Iedereen had overigens prijs, want op de achterkant van de aftekenkaart stonden allerlei kortingsbonnen die de kinderen nu na de challenge kunnen gaan inwisselen bij lokale ondernemers.

Zowel Diana als de kinderen kijken terug op een hele leuke challenge en wellicht dat er nog eens een vergelijkbare challenge volgt. Eentje waarin ook de ouders actief moeten meedoen? Tot die tijd blijft ze de deelnemers en ook de patiënten die ze in de praktijk weer mag ontvangen, aanmoedigen om hun mondhygiëne optimaal uit te voeren.

Meer berichten