Keller Skincare: 40 jaar in het vak en samen in de praktijk
Logo deteylinger.nl
<p>Cheyenne Vlottes, Yvonne Keller en Anke Keller. Yvonne: &#39;Ik vind het geweldig om met mijn meiden samen te werken!&#39;. | Foto: pr.&nbsp;</p>

Cheyenne Vlottes, Yvonne Keller en Anke Keller. Yvonne: 'Ik vind het geweldig om met mijn meiden samen te werken!'. | Foto: pr. 

(Foto: pr.)
Voorhout

Keller Skincare: 40 jaar in het vak en samen in de praktijk

  Zakelijk

Voorhout • Bij Keller Skincare zijn drie vrouwen werkzaam: moeder Yvonne, dochter Anke en schoondochter Cheyenne. Zij hebben ieder hun specialisatie, maar delen de liefde voor het schoonheidsvak.

Yvonne richt zich met name op schoonheids- en gezichtsbehandelingen. Ze heeft verder de specialisaties acne, camouflage en ontharen. Vaak worden deze specialisaties vergoed door de zorgverzekeraar. Ook is Yvonne assessor in het MBO onderwijs. Door dit examineren blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Anke is gespecialiseerd in acne, bindweefselbehandelingen, huidverbetering en volgt de hbo-opleiding tot huidtherapeute. Cheyenne is permanent make-up specialist.

Lustrum

Yvonne is al sinds haar zeventiende jaar in de schoonheidsverzorging aan het werk. Dit jaar vierde ze haar 40 jarig lustrum. Ze is op haar negentiende in de avonduren haar eigen praktijk begonnen. Eerst bij haar ouders thuis, later in Sassenheim en nu alweer 28 jaar in Voorhout. Over de aanwezigheid van Anke en Cheyenne in de praktijk vertelt Yvonne: “Anke vond het vroeger natuurlijk al heel leuk dat haar moeder een praktijk aan huis had, vaak werden er vriendinnetjes opgemaakt en werd make-up uitgeprobeerd op elkaar. Dus de stap van Anke om na haar middelbare schoolopleiding de schoonheidsspecialiste-opleiding te volgen was logisch. Cheyenne is de vriendin van Tim, de zoon van Yvonne, en zij hoort helemaal bij het gezin. Cheyenne komt ook uit een ondernemersgezin en mede doordat zij erg geïnteresseerd was in permanent make-up, was de stap om deze opleiding te gaan volgen heel natuurlijk.

Bijzondere band

In de praktijk werken ze soms alle drie tegelijkertijd, en hierdoor is er een extra gezellige sfeer. Iedereen heeft zijn eigen praktijkruimte en vaak ook eigen klanten. Over de samenwerking zijn ze alle drie heel enthousiast. Yvonne vertelt: “Ik vind het geweldig om met mijn meiden samen te werken! Ook de klanten vinden het harstikke leuk, sommige klanten komen al ruim 35 jaar in de praktijk. Zij hebben Anke bijvoorbeeld zien opgroeien, dat zorgt voor een bijzondere band tussen de klanten en ons.” Anke beaamt dat het onderling ontzettend goed gaat. “Het is erg gezellig. We kunnen goed met elkaar praten en wisselen vaak tips uit. We leren van elkaar!”.

Vooruitgang

Hoe zit het met de verschillen tussen beide generaties? Cheyenne geeft hierover aan dat er niet echt veel verschillen zijn. Uiteraard zijn er wel zaken veranderd in vergelijking met enkele jaren geleden. Zoals strakke vloeren. Vroeger lag bijvoorbeeld overal vloerbedekking, in deze tijd kan dat absoluut niet meer wanneer je aan de GGD-normen wilt voldoen. Een andere leuke ontwikkeling is dat steeds meer mannen in de praktijk komen voor diverse behandelingen. En wie had vroeger gedacht dat je nu als kleine ondernemer een website, Instagram- of Facebookpagina zou bijhouden? Yvonne vindt dat je hierdoor je bedrijf nog beter kunt profileren voor oude én voor nieuwe klanten, dat is absoluut een vooruitgang.

Yvonne wil dit moment graag benutten om de klanten te bedanken voor alle mooie momenten. ‘’Ons vak blijft ons verbazen en het is iedere dag weer een cadeautje voor ons om met iedereen te mogen werken.’’

De praktijk is gevestigd aan de Rozenhaag 1 in Voorhout. Voor meer informatie, kijk op www.Kellerskincare.nl en op Instagram/Facebook: Keller Skincare.

Meer berichten