Logo deteylinger.nl
V.l.n.r. Marcel Wesseling, Eva van der Kwast, Rob Batenburg, Patrick Kerkvliet en Krijn van Dijk.
V.l.n.r. Marcel Wesseling, Eva van der Kwast, Rob Batenburg, Patrick Kerkvliet en Krijn van Dijk. (Foto: pr./Sven van der Vlugt)
Teylingen

Business Platform Teylingen viert feest na periode maatregelen

  Zakelijk

Sassenheim • Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen vierde op woensdag 29 september feest bij Grand Café Graaf Jan in Sassenheim. De reden: ‘We’re back!’, de titel die ook op de uitnodiging stond die de leden van ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) recent in de brievenbus kregen. 

Het idee was eigenlijk simpel: vieren dat het weer mogelijk is om een feestje te geven en daarmee werd tegelijk het ondernemerschap gevierd.

Na een periode van onzekerheid, een avondklok, click and collect, mondkapjes en 1,5 meter afstand is dat nu voorbij. Mensen mogen elkaar zien, in groepen, en dat betekent dat de activiteitencommissie van BPT in de actie ging om een mooi event neer te zetten voor haar leden. 

Wit en goud

Dit lukte goed tijdens het feest bij Grand Café Graaf Jan op donderdag 29 september. Zo’n 60 leden gaven gehoor aan de uitnodiging en zij kleedden zich met wit en/of goudkleurige accenten. Hapjes, drankjes, muziek en een dansje. Het ontbrak deze avond allemaal niet. 

Agenda

Een avond voor in de boeken én voor herhaling vatbaar. De activiteitencommissie heeft al laten weten dat er voor dit najaar en voorjaar 2022 leuke, gezellige en leerzame events op de agenda staan. Eén van die events is het ondernemerscafé, waarbij we elke laatste vrijdag van de maand alle ondernemers van Teylingen en de politiek uitnodigen voor een informele bijeenkomst.
Meer informatie over deze en andere evenementen staat op www.businessplatformteylingen.nl/evenementen.. 

Meer berichten