Logo deteylinger.nl
<p>Mariska Robbers: &#39;Deelnemen aan de Coiffure Award is een lang gekoesterde droom die werkelijkheid is geworden&#39;. | Foto: pr.&nbsp;</p>

Mariska Robbers: 'Deelnemen aan de Coiffure Award is een lang gekoesterde droom die werkelijkheid is geworden'. | Foto: pr. 

(Foto: pr.)
Warmond

Mariska Robbers (Artistic Hair) genomineerd voor Coiffure Award

  Zakelijk

Warmond • Mariska Robbers-Breuer, kapster bij Artistic Hair & Beauty, haalde twee nominaties binnen in de prestigieuze Coiffure Award 2022.

Met haar collectie ‘De vier elementen’ is Mariska genomineerd in de categorie ‘Dames regio Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland’. De tweede nominatie is voor de Consumer Award (publieksprijs).

Mariska: “Ik ben twaalf jaar werkzaam bij Artistic waar ik de mogelijkheid kreeg om mijzelf verder te ontwikkelen. In onze salon heeft iedere kapster haar eigen passie gevonden. Voor mij zijn dat haarkleuringen. De wens van de klant is daarin een belangrijk aspect. Met mijn Color master diploma op zak, ben ik volledig up-to-date op het gebied van kleuringen. Een eigen collectie maken en deelnemen aan de Coiffure Award is een lang gekoesterde droom die werkelijkheid is geworden. Tijdens de coronaperiode had ik, met de hulp van mijn collega’s, de tijd om dit volledig uit te werken. Twee nominaties voelt dan ook als een bekroning op mijn werk.”

Stemmen voor publieksprijs

Op zondag 15 mei is de prijsuitreiking in Studio 21 in Hilversum, en ook live te volgen via Instagram en Facebook. Om de publieksprijs te winnen heeft Mariska stemmen nodig. Wil je haar helpen? Via de website Coiffureaward.nl kun je je stem uitbrengen op foto 15.

Meer berichten