Wim en Sandra Klok nemen afscheid, en dragen de sleutel over aan Dirk en Lisanne Zandbergen en Arco Houwaart.  Foto: pr.
Wim en Sandra Klok nemen afscheid, en dragen de sleutel over aan Dirk en Lisanne Zandbergen en Arco Houwaart. Foto: pr. Foto: pr.

Afscheid bij Vishandel de Klok

Zakelijk Voorhout

Voorhout • ‘Wees niet verdrietig dat het voorbij is, maar wees blij dat het gebeurd is!’. De spreuk die in Vishandel De Klok op het bord staat geschreven, is een toepasselijke. Op vrijdag 13 januari namen Wim en Sandra Klok namen afscheid van hun winkel aan de Herenstraat. Burgemeester Carla Breuer was erbij om de sleuteloverdracht in goede banen te leiden.

Wim en Sandra startte 18 jaar geleden met hun viswinkel, en hebben dat altijd met veel plezier gedaan. Klanten reageren dan ook massaal op hun vertrek. “We gaan jullie missen!” klinkt het veelvuldig. Op vrijdag was de receptie, waar klanten gedag konden zeggen. Diegene die een bedankje wilde meenemen, werd gevraagd een donatie te doen aan Roparun Team Bollenstreek, het estafette team waar Klok zich al vele jaren voor inzet.

Vervolgens was het moment van de sleuteloverdracht. Dirks Vishandel neemt het stokje in Voorhout over. Zij openen op 15 februari weer de deuren.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant