Van het eerste babybedje tot een nieuw bureau, Flexa heeft een breed assortiment. | Foto: pr.
Van het eerste babybedje tot een nieuw bureau, Flexa heeft een breed assortiment. | Foto: pr. Foto: pr.

Openingsevent bij FLEXA Store in Sassenheim

Zakelijk Sassenheim

Sassenheim/zakelijk •  Het Deense kindermerk FLEXA opent vrijdag 20 januari de eerste store in Nederland aan de Hoofdstraat 205 in hartje Sassenheim. Elk kind, ouder én grootouder wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het grote openingsevenement. 

“Wij mogen voor het eerst aan Nederland een FLEXA kinderkamer laten zien. We kunnen niet wachten”, vertelt Barbara van der Munnik, de storemanager. Flexa heeft: premium kindermeubels, speelgoed en textiel. Een FLEXA-bed bijvoorbeeld heeft leuke add-ons, zoals: een glijbaan en een speeltent. Flexa biedt ook ingebouwde functies. Denk aan een uitschuifbaar bed met ruimte voor opslag.”

In de nieuwe FLEXA store van 170 m2 is alles te vinden voor de kinderkamer. Van het eerste babybedje tot een nieuw bureau. “De FLEXA-meubels zijn zo ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de opgroeiende kinderen. Met een FLEXA bed hoef je nooit meer een ander bed te kopen”, legt Barbara uit. “Je kunt het bed opnieuw opbouwen en uiteindelijk doorgeven aan de volgende generatie. Het is een Deens design dat nooit uit de mode raakt. In de loop der jaren zijn wij met onze webshop ’Lief en Klein’ verliefd geworden op het merk. Nu mogen we onze passie voor het merk delen met iedereen in Sassenheim.”

Openingsevent

De zaak opent vrijdag 20 januari in het centrum Hoofdstraat 205. “Als team geven wij graag een openingsfeestje.” De opening is uiteraard voor de kinderen, maar de volwassenen zijn ook welkom. “Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten en is er ruimte om te spelen. Mede mogelijk gemaakt door ons speelgoed en speelkamermeubilair. Volwassenen krijgen tijdens de openingsdagen op het gehele assortiment exclusieve korting. Van kinderbedden en matrassen tot kasten, bureaus, speelgoed en ga zo maar door. We hopen dat veel gezinnen langskomen, dit allemaal onder het genot van een lekkere snack.” 

FLEXA heeft zijn hoofdkantoor in Denemarken en 150 speciale winkels die eigendom zijn van franchisepartners in Europa, de VS en Azië. Meer informatie op www.flexaworld.nl.

Uit de krant