Afbeelding
Foto: pr

Dino Discovery deze herfst terug in Duinrell

Zakelijk Regio

Regio/zakelijk • Gigantisch grote dinosaurussen zijn van 30 september tot en met 5 november terug in Duinrell. Gasten kunnen tijdens hun bezoek aan het Wassenaarse pretpark deelnemen aan diverse dino-activiteiten waaronder speuren naar meer dan 25 levensgrote én bewegende dinosaurussen.

In Duinrell, tussen de attracties, zijn de dino’s verstopt. Ze brullen, bewegen en zien er gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden. Zowel bij de ingang als bij de receptie is een gratis speurtocht verkrijgbaar, waarmee kinderen als een echte Duinrell-Dino-Ranger op zoek kunnen gaan naar de verschillende dinosaurussen. Spelenderwijs komen ze van alles te weten over de dino’s, zoals waar ze vroeger leefden en wat hun favoriete eten was.

Winactie

Onderdeel van de speurtocht is om een stoere dino-foto of video te maken en deze te delen met de hashtag #duinrell via Instagram. 

Op 6 november kiest Duinrell de coolste dino-foto uit en wint de gelukkige een weekendje weg op Duinrell.

Met de toevoeging van drie extra dino’s, zijn er meer dan 25 dino’s te spotten op Duinrell, en ze zijn ook te bewonderen in het Amsterdamse themagebied. 

Het onlangs geopende themagebied, inclusief tweenieuwe attracties, Arcade Game Hall en De Oude Lijnbaan, is deze herfst geopend voor bezoekers en verblijfsgasten.

Slapen tussen de dino’s

Voor wie er tijdens de herfst nog even tussenuit wil, is het uiteraard mogelijk om tijdens Dino Discovery te komen overnachten op Duinrell. Het aanbod waaruit de gast kan kiezen varieert van een (luxe) Duingalow, Lodgetent of een plekje op de camping.

Het verblijf is altijd inclusief toegang tot de attracties en natuurlijk de dino’s. Afhankelijk van het type accommodatie en de verblijfsduur hebben gasten ook toegang tot het grootste waterpark van de Benelux, het Tikibad.

Uit de krant