Afbeelding
Foto: pr.

Ciolato di ‘Cello, de vernieuwde smaakbeleving

Zakelijk Voorhout

Voorhout/zakelijk • Ciolato di ‘Cello, voorheen bekend als De IJsmeulen, heeft recentelijk een volledige transformatie ondergaan. Met een nieuwe naam, een herziene huisstijl en een verhuizing naar het aangrenzende pand, heeft het bestaande team zijn intrek genomen.

Naast het vertrouwde aanbod van ambachtelijke chocoladecreaties en handgemaakt ijs, biedt Ciolato di ‘Cello nu ook een ontspannen gezellige koffiehoek, waar klanten kunnen genieten van koffie en verse theemelanges.

Marcel Vermeulen heeft na de opening veel positieve reacties mogen ontvangen: “We zijn erg blij met de vele bezoekers die onze nieuwe winkel al hebben bezocht. Men reageert ook zo leuk op onze nieuwe naam. Deze is een samentrekking van het Italiaanse Cioccolato en Gelato. In de winkel kijkt men graag naar het live bereidingsproces van ons team in het open ijs- en chocolade-atelier. En het is leuk om te ervaren dat onze chocoladecadeau-artikelen meteen al zo goed lopen. Binnenkort gaan we op veler verzoek ook workshops organiseren waar wij veel zin in hebben.” 

Bezoek Ciolato di ‘Cello en ontdek zelf de verfrissende culinaire ervaring die Voorhout te bieden heeft.

Uit de krant