Logo deteylinger.nl
Frans Zonneveld en Hans Brehler van ROHWN ondertekenen het contract met Steven Schrader en Johan van Buren van woonstichting Vooruitgang. | Foto: pr.
Frans Zonneveld en Hans Brehler van ROHWN ondertekenen het contract met Steven Schrader en Johan van Buren van woonstichting Vooruitgang. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

ROHWN ondertekent huurcontract voor Sassembourg

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Frans Zonneveld en Hans Brehler, bestuurders van ROHWN, hebben vorige weer woensdag de huurovereenkomst met woonstichting Vooruitgang ondertekend. Vanaf 1 december is Sassembourg het nieuwe onderkomen van deze zorginstelling.

"Dit is een uniek moment in de geschiedenis van ROHWN," zegt Frans Zonneveld. "We zijn tien jaar geleden met niets begonnen. Iedereen werkte nog vanuit huis. Drie jaar geleden hadden we een ander onderkomen en nu zijn we zo gegroeid, dat we meer ruimte nodig hebben om nog betere ondersteuning te kunnen geven aan de huisartsen.''

Hans Brehler: "De ROHWN functioneert al wat langer binnen Sassembourg in een 'Stuurgroep multilijnszorg' samen met onder andere het Alrijne Ziekenhuis, Activite en alle paramedici in het gebouw. De omgeving van zorg is complex en daardoor is de onderlinge samenwerking heel belangrijk. We hebben nu dus heel korte lijnen met alle zorgverleners. De belangrijkste reden voor ons, om te kiezen voor Sassembourg, is de zorg-signatuur van dit pand. De huisartsen, praktijkondersteuning of assistent die ons bezoeken, weten dat dit pand volledig geënt is op zorg."

De organisatie komt in een volledig nieuwe ruimte van Sassembourg, zo laat Vooruitgang-directeur Steven Schrader weten. "We moeten nog vol aan de bak. We hebben een aannemer ingeschakeld, die er voor zal zorgen, dat ROHWN op 1 december full service van start kan gaan.''

Meer berichten