Logo deteylinger.nl
Wethouder Arno van Kempen in gesprek met de bezoekers van de Dag van de Mantelzorg in 2016. | Foto: archief
Wethouder Arno van Kempen in gesprek met de bezoekers van de Dag van de Mantelzorg in 2016. | Foto: archief
Teylingen

Meld je aan voor de Dag van de Mantelzorg

  Zorg & Welzijn

Sassenheim •  Welzijn Teylingen organiseert op zaterdag 11 november van 9.45 tot 15.00 uur in Sassenheim weer de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg voor mantelzorgers in Teylingen. Net als vorig jaar is het thema: "Mantelzorg doe je samen".

De Dag van de Mantelzorg is een gezellige waarop mantelzorgers gehoord worden, informatie op kunnen doen, met elkaar in contact komen, maar vooral ook kunnen ontspannen en genieten. Dit jaar hebben deelnemers ook de gelegenheid om persoonlijk met organisaties en instanties in gesprek te gaan.

Verder bestaat het programma uit verschillende informatieve workshops en verwenactiviteiten. 

Aanmelden

Iedereen in Teylingen die voor langere tijd, onbetaald zorgt voor een chronisch zieke of hulpbehoevende naaste (partner, kind, ouder, vriend of vriendin, etc.) is van harte welkom en kan zich aanmelden. Aanmelden kan via de websiteagenda van www.welzijnteylingen.nl of telefonisch; 0252 -231805. Na aanmelding ontvangt men de locatie en het aanmeldformulier voor de workshops en activiteiten.

Leny Noteboom, mantelzorgadviseur bij Welzijn Teylingen, vertelt in De Teylinger van woensdag 11 oktober waarom de Dag van de Mantelzorg zo belangrijk is. 

Meer berichten