Logo deteylinger.nl
| Foto: pr./pixabay
| Foto: pr./pixabay (Foto: pr.)
Teylingen

Je levensverhaal in beeld: maak een eigen levensboek

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Welzijn Teylingen start dinsdag 7 november samen met GGZ Rivierduinen een cursus 'Levensboek maken'. Deze cursus bestaat uit zes bijeenkomsten die om de week worden aangeboden van 14.00 uur tot 16.00 uur in Sassenheim. De cursus is voor iedereen toegankelijk die zijn of haar levenservaringen wil delen met de andere cursisten en anderen mensen wil leren kennen.

De cursus 'Levensboek maken' is een leuke creatieve cursus die je op een andere manier naar je herinneringen laat kijken, je daarover laat vertellen en ze creatief uit laat beelden waardoor nieuwe en oude inspiratie bronnen worden aangeboord.

Het Levensboek is een mooi geschenk voor jezelf en anderen. Iedereen heeft een eigen verhaal en hoe leuk is het om dit met elkaar te delen en hier een tastbaar boek met waardevolle herinneringen en anekdotes van te maken. Misschien kijkt men op een andere manier terug op jouw herinneringen. In zes bijeenkomsten gaat men aan de slag met herinneringen. Dit doet men door praten, tekenen, schrijven, knippen en plakken. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: afkomst, gezin, schoolperiode, de plekken waar men heeft gewoond, vriendschappen en belangrijke momenten uit iemands leven. Aan het einde van de cursus heeft men een heel eigen boek vol met herinneringen om mee naar huis te nemen.

De cursus kost 18 euro (3 euro per keer) en wordt gegeven in SassemBourg te Sassenheim. Aanmelden kan via de agenda op www.welzijnteylingen.nl of telefonisch via: 0252 231805.

Voor meer info bel of mail Margriet Duivenvoorde via: 0252-231805 / m.duivenvoorde@welzijnteylingen.nl

Meer berichten