Logo deteylinger.nl
Foto: Cor de Mooy

Oliebollen voor stichting Hartekind

  Zorg & Welzijn

Voorhout • Stichting Hartekind houdt in de laatste week van het jaar een oliebollenactie, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen.

Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen van kinderen met een hartafwijking vergroten en de kwaliteit van leven verbeteren. Voor Esther en Jeroen van Beelen, coördinatoren van Hartekind Voorhout, een doel dat zij letterlijk een warm hart toedragen: hun dochter Jentl en zoon Brent zijn allebei geboren met een hartafwijking. Met hun positieve instelling willen ze een bijdrage leveren en zetten zich in voor de stichting.

Door oliebollen te kopen, steunen kopers Hartekind. De bollen kosten 60 cent per stuk en tien voor 5 euro. Een snackbar uit Sassenheim gaat ze bakken, maar alle opbrengsten gaan naar de stichtiing. Bestellen kan via Esther (06-52325448) en Jeroen (06-51709008) en via hartekindvanbeelen@gmail.com. Bestellen voor 30 december en ophalen op 31 december in Voorhout.

Meer berichten