Logo deteylinger.nl
Jacqueline van Heteren (links) en Jacqueline Eenens openen op 18 april hun Boezemcafé voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. | Foto: pr.
Jacqueline van Heteren (links) en Jacqueline Eenens openen op 18 april hun Boezemcafé voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Het Boezemcafé opent haar deuren in Warmond

  Zorg & Welzijn

Warmond • Het Boezemcafé opent op woensdag 18 april van 10.00 tot 12.30 uur voor het eerst haar deur voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. Het Boezemcafé, een pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond, is een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan.

In het Boezemcafé kunnen vrouwen inlopen, met elkaar in contact komen, elkaar vragen stellen en wellicht helpen met raad of met daad. Het is prettig als je je ervaringen op dit gebied ergens en met iemand kunt delen die weet waar je over praat. Contact met een lotgenote kan hierbij belangrijk zijn. Daarvoor is het Boezemcafé opgericht. In het café wordt koffie geschonken en huisgemaakte taart geserveerd. 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest en schoonheidsspecialiste en masseuse Jacqueline van Heteren uit Warmond.

Het Boezemcafé wordt nog twee keer georganiseerd. De andere data in 2018 zijn: 4 juli en 10 oktober. De toegang is gratis en aanmelden via boezemcafe@gmail.com  mag, maar hoeft niet. Voor meer informatie: bezoek www.boezemcafe.nl en Facebook (het boezemcafe).

Meer berichten