Logo deteylinger.nl
Wethouder Kees van Velzen krijgt genoeg hulp bij het inzaaien van de moestuin aan de Kagerdreef. | Foto: pr.
Wethouder Kees van Velzen krijgt genoeg hulp bij het inzaaien van de moestuin aan de Kagerdreef. | Foto: pr.

Enthousiaste bewoners van Kagerbuurt, Planetenbuurt en Bomenbuurt gezocht

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Welzijn Teylingen zoekt mensen die de initiatiefgroep Kagerbuurt willen komen versterken. Buurtbewoners die meer willen maken van de Kagerbuurt, Planetenbuurt en Bomenbuurt van Sassenheim. Mensen met leuke ideeën voor de buurt of die graag meewerken om onderlinge hulp in eigen buurt te stimuleren.

Samen met enthousiaste buurtgenoten, medewerkers van Welzijn Teylingen, het nieuwe digitale platform BUURbook en wat eigen vrije tijd maken ze deze buurten nog leuker om in te wonen.

BUURbook Kagerbuurt is hierbij een hulpmiddel dat net van start is gegaan. De bedoeling is om een levendig digitaal buurtplatform te maken; voor, door en met buurtbewoners. En van het een komt het ander: een leuke barbecue met de straat, samen meedenken over de binnentuin van de Kagerflats, een maatje vinden om eens mee te gaan vissen. Door elkaar te leren kennen wordt dit allemaal veel gemakkelijker.

Voor meer informatie over de initiatiefgroep of om je daarvoor aan te melden, neem contact op met Margriet Duivenvoorde via 0252-231805 of 06-44085472. Wie alvast kennis wil maken met BUURbook kan zich aanmelden op https://kagerbuurt.buurbook.nl of zich wegwijs laten maken in Buurtkamer De Inloop (Kagerplein 30) elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer berichten