Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
foto

Nog meer wensen komen uit dankzij wensboom van thuiszorg

  Zorg & Welzijn

Voorhout •  De wensboom van Marente Thuiszorg zorgt er nog steeds voor dat cliënten in Voorhout verrast worden met bijzondere activiteiten.

Op initiatief van medewerkers Marja Heemskerk en Meta Noteboom hebben alle thuiszorgcliënten een wens in de bomen mogen hangen. Zij hebben al een aantal wensen laten uitkomen. In de afgelopen weken kwam daar nog groot aantal wensen bij. Zo regelde ze dat mevrouw Bakker haar tuin weer in kon lopen door via woningbouwvereniging Stek een verhoging te regelen. Meneer Terlouw heeft genoten van een broodje kroket aan het strand. Bij mevrouw Uljee is de tuin weer onkruidvrij. Astronaut André Kuipers ontmoeten en een rondleiding van hem krijgen door Space Expo was de wens van mevrouw Termeer. De rondleiding is gelukt, maar Kuipers was helaas die dag niet in Noordwijk. Een proefritje bij Fietsmaatjes Teylingen is inmiddels gemaakt en de cliënt krijgt terug op een geslaagde dag.

Zweefvliegen

Ook in de komende periode laten de goede feeën nog wensen in vervulling gaan. Zo gaan twee cliënten vliegtuigen spotten bij Schiphol, mag een 91-jarige client gaan zweefvliegen en ook aan de oproep voor een bezoek van een client naar een 100 meter schietbaan is gehoor gegeven. Een andere cliente bezoekt deze zomer zes orgelconcerten, waarbij het vervoer is geregeld. Een andere dame gaat in augustus op bezoek bij haar zus in Voorburg.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal wensen die een verrassing moeten blijven. Daarover is binnenkort meer te lezen in De Teylinger.

Meer berichten