Afbeelding
Foto: pr.

Themabijeenkomst: Hoe word je (weer) manager van je leven mét hoofdpijn?

Zorg & Welzijn

Sassenheim • 'Leer er maar mee leven' is een boodschap die niemand wil horen, dus ook niet wanneer je ernstige hoofdpijn hebt. Jammer genoeg vinden zorgverleners niet altijd een verklaring voor de hoofdpijn en dan kan het voelen alsof je wordt 'weggestuurd'. Hoe leer je dan te leven met deze pijn die ook chronisch kan worden? Op woensdag 20 juni is er in Sassenheim een themabijeenkomst speciaal over kwaliteit van leven met ernstige hoofdpijn.

Centraal op deze avond staat de vraag: 'Hoe word je (weer) manager van je leven mét hoofdpijn?'. En er is meer mogelijk dan je misschien wel denkt. Tijdens deze bijeenkomst zet Sjoerd Mertens, fysiotherapeut met bijzondere interesse in hoofdpijn, zijn ervaringen, visie en expertise in om sameneen stap te zetten. Dit onder het motto: beter kleine stappen zetten met minimale inspanning en focus op een doel, dan grote stappen zetten zonder er echt bij stil te staan.

In de pauze en aan het eind van de avond is er voldoende ruimte om met anderen ervaringen uit te wisselen en is er gelegenheid tot overleg met de vrijwilligers van Hoofdpijnnet die ondersteuning kunnen bieden.

Aanmelden

De bijeenkomst is in sport- en recreatiecomplex Wasbeek (Van Alkemadelaan 12). De inloop is vanaf 18.45 uur, om 19.00 uur start het programma.

Aanmelden kan via https://allesoverhoofdpijn.nl/20-juni-themabijeenkomst-leven-met-hoofdpijn-sassenheim-warmond/ . Deelname is gratis voor leden van Hoofdpijnnet. Niet-leden en introducees betalen 5 euro per persoon. 

Uit de krant