Logo deteylinger.nl
Wethouder Arno van Kempen opent samen met de kinderen van Trias de tweede editie van de gezondheidsmarkt in Sassembourg. | Foto: pr.
Wethouder Arno van Kempen opent samen met de kinderen van Trias de tweede editie van de gezondheidsmarkt in Sassembourg. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Ruim duizend bezoekers duiken in wereld van lifestyle en gezondheid

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • De tweede editie van de  Lifestyle & Health markt trok op zaterdag 23 juni in totaal 1.200 bezoekers naar Sassembourg. 

Het evenement was voor alle leeftijden, waar ruim 37 organisaties zich presenteerden op het gebied van,
bewegen, lifestyle, voeding, gezondheid en zwanger & kind.

Terwijl binnen de deelnemers de markt opbouwden, ging buiten de eerste work-out al van start; ca 20 dames begonnen deze ochtend met de zwanger / back in shape workout op het plein voor Sassembourg.

Sportief begin

Na dit sportieve begin was het de beurt aan wethouder Arno van Kempen, die vertelde dat hij 's ochtends ook al sportief bezig was geweest in een lokale sportschool. Volgens de wethouder "is de gemeente Teylingen trots op de vereniging Sassembourg dat zij dit evenement organiseren, waarbij aandacht wordt besteed aan het thema Lifestyle en health. Het thema is ongelofelijk belangrijk is voor zowel ouderen als kinderen".

Na deze woorden kreeg een groep zingende en dansende kinderen het toegestroomde publiek in beweging op het lied 'Bewegen is gezond' van Kinderen voor Kinderen en knipte de wethouder het lint door, geholpen door kinderen van Trias Kinderopvang.

Net als de tandarts

Gedurende de markt konden bezoekers informatie krijgen over de diverse organisaties die gevestigd zijn in Sassembourg, Zo konden kinderen voor een keer het werk van de tandarts overnemen door een gat in een kies dicht te maken. Ook was er voor de jonge bezoekers een gezondheids check mogelijk, waarbij ze konden testen hoe lang en lenig ze zijn.  

Meer berichten