Logo deteylinger.nl
Jaarlijks krijgen 70 duizend kinderen te maken met een scheiding.
Jaarlijks krijgen 70 duizend kinderen te maken met een scheiding. (Foto: pr)

Cursus Positief opvoeden voor gescheiden ouders

  Zorg & Welzijn

Regio • Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Katwijk start op maandagavond 17 september de cursus Positief opvoeden voor gescheiden ouders (Triple P). De vijfdelige cursus is gratis. 

Voor ouders die in een (v)echtscheiding zitten of die net achter zich hebben en die problemen ondervinden als gevolg van deze scheiding. De training is te volgen door één ouder, of door beide ouders. In het laatste geval zitten de ouders nooit in dezelfde groep.

Kinderen ondersteunen

Er komt veel op jou en je gezin af bij een scheiding. Vind je het moeilijk je kinderen te ondersteunen bij het omgaan met de gevolgen van de scheiding? Of heb je moeite om je eigen leven weer op te pakken na de scheiding? Heb je soms of vaak conflicten met je voormalige partner? Hoe vind je een nieuwe balans? De cursus Positief opvoeden voor gescheiden ouders kan je daarbij helpen.

Aanmelden

De cursus bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten in de avond van 19.00 tot 21.30 uur en start op maandag 17 september. De andere data zijn 24 september, 1, 8, 22 oktober en één telefonisch contact 15 oktober. De cursus wordt gegeven bij Cardea, De Krom 102, 2221 KK Katwijk. 

Deelname is gratis. Aanmelden of meer informatie kan via www.cjgkatwijk.nl of klik hier

De cursus wordt regelmatig aangeboden zowel 's avonds als overdag en op verschillende locaties. Je kunt je daarvoor op elk willekeurig moment aanmelden. Voor actuele data en locaties zie www.cjgcursus.nl

Meer berichten