Logo deteylinger.nl
Op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon aangenaam gezelschap voor uitjes of andere leuke dingen? Wie 60+ is kan meedoen aan het date-event van Welzijn Teylingen. Vorig jaar was het een groot succes.
Op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon aangenaam gezelschap voor uitjes of andere leuke dingen? Wie 60+ is kan meedoen aan het date-event van Welzijn Teylingen. Vorig jaar was het een groot succes. (Foto: pr)

Welzijn Teylingen organiseert opnieuw speeddaten voor 60-plussers

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Door scheiding of overlijden van de partner zijn er heel wat senioren alleen. Veel van hen willen graag de rest van hun leven nog met iemand anders delen en hebben behoefte aan georganiseerde ontmoetingsmomenten.

Dat blijkt onder andere uit het grote aantal aanmeldingen bij de eerder, door Welzijn Teylingen, georganiseerde speeddatebijeenkomsten. Dit jaar gaat Welzijn Teylingen samenwerken met Welzijn Noordwijk. Zij organiseren samen op 29 september de derde speeddatebijeenkomst voor 60 plussers in de Bollenstreek. Naast het samenwerken met Welzijn Noordwijk is er voor gekozen om het ontmoeten voor "activiteitenmaatjes" te laten vervallen. Deze mogelijkheid zal in de toekomst op een andere manier georganiseerd gaan worden. Dit keer kan men zich alleen inschrijven voor het echte speeddaten.

Liefde of vriendschap

Tijdens het speeddaten kunnen inwoners van de Bollenstreek, die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een goede vriendschap, elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Het ontmoeten gebeurt aan de hand van korte gesprekken die één op één plaatsvinden. Na circa 7 minuten wordt er gerouleerd zodat men de kans krijgt om iedereen te spreken.

Aanmelden

De speeddatemiddag is op zaterdag 29 september van 14.00 tot 17.00 uur in Noordwijk. Om de locatie discreet te houden ontvangen deelnemers na aanmelding de definitieve locatiegegevens. Deelname bedraagt 12,50 euro per persoon. De betaling wordt vooraf voldaan door middel van een automatische incasso.

Aanmelden kan tot 1 september via: www.welzijnteylingen.nl of bel Welzijn Teylingen: 0252 231805. Om het klein te houden kunnen er maximaal 48 deelnemers inschrijven. Overige inschrijvingen komen op een wachtlijst en bij voldoende belangstelling wordt eind november nog een tweede bijeenkomst georganiseerd. Meer info: Laura Methorst: 0252 231805 of Nikki van der Ven: 071 7114334

Meer berichten