Herfsteditie Boezemcafé is laatste van dit jaar | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Jacqueline Eenens (l) en Jacqueline van Heteren organiseren de herfsteditie van het Boezemcafé voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker.
Jacqueline Eenens (l) en Jacqueline van Heteren organiseren de herfsteditie van het Boezemcafé voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. (Foto: pr./ Luisa de Bruin)
Warmond

Herfsteditie Boezemcafé is laatste van dit jaar

  Zorg & Welzijn

Warmond • Het Boezemcafé opent, tijdens de landelijke borstkankermaand, op woensdag 10 oktober van 10.00 tot 12.30 uur haar deuren aan de Herenweg 101. Daarmee wordt ook het eerste jaar van het succesvolle café afgesloten. Volgend jaar krijgt het een vervolg. 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest en schoonheidsspecialiste en masseuse Jacqueline van Heteren uit Warmond. Het Boezemcafé is een pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond, dat opgezet is als een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan. Dat hier in de regio behoefte aan is, bleek uit de hoge opkomst van de vorige edities van het Boezemcafé.

Ervaringen delen

In het Boezemcafé kunnen vrouwen inlopen, met elkaar in contact komen, elkaar vragen stellen, tips geven en wellicht helpen met raad of met daad. Het is prettig om ervaringen op dit gebied ergens en met iemand kunt delen die weet waar je over praat. Contact met een lotgenote kan hierbij belangrijk zijn. 

Gewoon binnenlopen

Het initiatief wordt wegens succes voortgezet in 2019. De toegang is gratis en aanmelden kan via boezemcafe@gmail.com of Facebook, maar is niet verplicht. Gewoon binnenlopen mag ook.

 Voor meer informatie, kijk op www.boezemcafe.nl en https://www.facebook.com/boezemcafe/. Na afloop staat er voor iedere gast een goodiebag klaar. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>