Logo deteylinger.nl
Mantelzorgers kunnen even ontspannen tijdens een van de vele beatybehandelingen. | Foto: archief/Treffend Beeld
Mantelzorgers kunnen even ontspannen tijdens een van de vele beatybehandelingen. | Foto: archief/Treffend Beeld (Foto: pr./Treffend Beeld)

Heel even ontspannen tijdens de Dag van de Mantelzorg

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Iedereen in Teylingen die voor langere tijd onbetaald zorgt voor een chronisch zieke of hulpbehoevende naaste, zoals een partner, kind, ouder, vriend of vriendin is van harte welkom op zaterdag 10 november bij de Dag van de Mantelzorg.

Jaarlijks organiseert Welzijn Teylingen de Dag van de Mantelzorg in Teylingen. Tijdens deze dag kunnen mantelzorgers met elkaar in gesprek, informatie inwinnen bij diverse organisaties, (leerzame) workshops volgen, maar vooral ook ontspannen en genieten van onder andere een lunch.

De activiteitendag start om 9.45 uur en wordt om 15.00 uur afgesloten. Voor wie niet de hele dag aanwezig kan zijn, is het ook mogelijk om zich in te schrijven voor een dagdeel.

Aanmelden

Iedereen in Teylingen die voor langere tijd onbetaald zorgt voor een chronisch zieke of hulpbehoevende naaste is van harte welkom. Aanmelden kan telefonisch bij Welzijn Teylingen via 0252-231805. Daarna ontvangt de deelnemer een bevestiging en een overzicht van de activiteiten waarvoor vooraf ingeschreven wordt. Het animo voor deze dag en de bijbehorende activiteiten is ieder jaar erg groot, op tijd aanmelden is dus van belang.

Voor meer informatie over mantelzorg in het algemeen, neem contact op met Leny Noteboom of Jolanda Smit, mantelzorgadviseurs Welzijn Teylingen, via 0252-231805.

Meer berichten