Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Workshop: De weg vinden in zorgland

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • De zoektocht naar gewenste zorg kan veel vragen oproepen. Medewerkers van Marente vertellen hoe mantelzorgers en hun naasten bij de juiste zorg terecht komen tijdens de themabijeenkomst 'Vind uw weg in Zorgland' op donderdag 22 november van 19.30 tot 21.30 uur in de Bernardus (Hoofdstraat 82).

Zorg is typisch zoiets waar de meeste mensen niet mee bezig zijn… tot ze het nodig hebben. Er zijn veel instanties en zorgorganisaties waar ze terecht kunnen. En ze bieden ook nog talloze manieren om iemand te ondersteunen. Waar te beginnen? Medewerkers van Marente vertellen hoe mensen bij de juiste zorg terecht komen. De bijeenkomst is vooral interessant voor mensen die vragen hebben over ouderenzorg of thuisbegeleiding. Bijvoorbeeld als iemand het thuis niet meer redt en wilt weten of thuiszorg of dagbesteding kan helpen. Of als een kind voor zijn vader of moeder een plekje in een verpleeghuis zoekt, maar niet weet waar te moet beginnen. Diverse onderwerpen worden besproken en er is voldoende ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Deelname

Deelname aan de workshop kost 7,50 euro. Leden van Marente krijgen korting. Voor meer informatie en aanmelden (voor 15 november), neem tijdens kantooruren contact op met Ledenservice Marente via telefoonnummer 071-4093223. Kijk voor meer informatie op www.marente.nl/zorgland.

Meer berichten