Boezemcafé ook in nieuwe jaar bijzondere ontmoetingsplek | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Luisa de Bruin
Warmond

Boezemcafé ook in nieuwe jaar bijzondere ontmoetingsplek

  Zorg & Welzijn

Warmond • In het nieuwe jaar opent het Boezemcafé van de Duin- en Bollenstreek en Leiden weer haar deuren als ontmoetingsplek voor vrouwen in de regio die geraakt zijn door borstkanker. Hier kunnen vrouwen elkaar ontmoeten en op een open en vrije manier een gesprek met elkaar hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan. Op woensdag 9 januari van 10.00 tot 12.30 uur is het pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond de eerste keer dit jaar geopend.

Het Boezemcafé is opgericht in 2018 en is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest en schoonheidsspecialiste en masseuse Jacqueline van Heteren uit Warmond. Het Boezemcafé is een pop-up café, dat opgezet is als een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan. Dat hier in de regio behoefte aan is, bleek uit de hoge opkomst vanaf de start van het Boezemcafé.

In het Boezemcafé kunnen vrouwen inlopen, met elkaar in contact komen, elkaar vragen stellen, tips geven en wellicht helpen met raad of met daad.

Professional aanwezig

Nieuw in 2019 is dat iedere keer een professional op het gebied van borstkankerzorg mee koffiedrinkt. Het is prettig als je je ervaringen op dit gebied ergens en met iemand kunt delen die weet waar je over praat. Contact met een lotgenote kan hierbij belangrijk zijn. Daarvoor is het Boezemcafé opgericht.

Voel je welkom en gesteund en bezoek het Boezemcafé, alleen of met een (boezem)vriendin. De organisatie schenkt koffie en thee en serveert huisgemaakte taarten. Na afloop staat er voor iedere gast een goodiebag klaar. Bezoekers kunnen gewoon binnenlopen, de deur staat open.

De openingsdata voor 2019 zijn 9 januari, 10 april, 10 juli, 9 oktober. De toegang is gratis en aanmelden kan via boezemcafe@gmail.com of Facebook, maar is niet verplicht. Voor meer informatie, kijk op www.boezemcafe.nl en of op Facebook https://www.facebook.com/boezemcafe/.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>