'Alles wordt anders' in het Rouw- en verliescafé | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: CC0/Pixabay
Sassenheim

'Alles wordt anders' in het Rouw- en verliescafé

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Rouw- en verliescafé Over-Leven op zondag 21 januari staat in het teken van 'Alles wordt anders'. De bijeenkomst begint om 14.15 uur en is in de bibliotheek (Kerklaan 42). 

Verdriet is er niet alleen omdat je een dierbare verloren hebt, maar ook omdat je je leven zoals het tot dan toe was bent kwijt geraakt. Als je een verlies hebt ervaren, noemen we dit rouw. Je hele wereld moet aangepast worden rond het gat dat geslagen is. Telkens weer word je geconfronteerd met 'nieuwe' dingen die aanpassing vragen. Het verlies maak je niet ongedaan, maar je moet met dit verlies gaan leren verder te leven en hoe doe je dat dan? Waar ben je in terecht gekomen? Wat kom je allemaal tegen in deze moeizame zoektocht?

Rouw- en verliesbegeleider

Met deze vragen gaat men actief bezig zijn met begeleiding van Sylvia Romijn. Zij werkt als rouw- en verliesbegeleider in haar praktijk in Katwijk. De bedoeling is om de aanwezigen een eindje op weg te helpen in deze zoektocht. Ook erkenning en herkenning van lotgenoten kan steun bieden.

Aanmelden vooraf is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Laura Methorst, lid van de werkgroep en welzijnsadviseur bij Welzijn Teylingen, te bereiken op 0252-231805.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>