Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Vrijwilligersacademie Bollenstreek biedt ook cursussen voor mantelzorgers

  Zorg & Welzijn

Teylingen • De Vrijwilligersacademie Bollenstreek is een initiatief van Welzijn Teylingen. De academie is een online verzamelplaats van cursussen, workshops en themabijeenkomsten die kennis en vaardigheden bieden waarmee vrijwilligerswerk of mantelzorg leuker of makkelijker wordt. In de komende maanden zijn een aantal cursussen gepland.

Op maandag 11 februari is een informatieavond over de vrijwilligersverzekering van de gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT) samen, in het gemeentehuis van Lisse. De doelgroep is bestuurders.

Op donderdag 21 februari is een workshop persberichten schrijven in Hillegom.

Op woensdag 3 april is de themabijeenkomst 'In veilige handen' in Sassenheim. De doelgroep is bestuurders en vrijwilligers.

E-learing

In het aanbod zijn ook E-learning modules opgenomen. Zo kunnen vrijwilligers in hun eigen tijd het diploma Verkeersregelaar behalen, of het certificaat voor Barmedewerker. (IVA).

Contact

Organisaties of particulieren die zelf een trainingsaanbod voor vrijwilligers of mantelzorgers hebben, kunnen zich aanmelden als aanbieder en hun trainingsaanbod of cursus zelf plaatsen op www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl. Voor vragen, neem contact op met Marian Kofoed via m.kofoed@welzijnteylingen.nl of tel. 0252-231805.

Meer berichten