Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay

Een dementievriendelijke uitvaart in het Alzheimer Café

  Zorg & Welzijn

Regio • Dementie blijkt een lastig bespreekbaar onderwerp bij veel uitvaartorganisaties. Want vertel  je je vader met dementie dat zijn vrouw met wie hij zolang heeft samengeleefd overleden is of juist niet? Wat doe je als het tijdens een uitvaart moeilijk wordt? Op maandag 8 april staat het Alzheimer Café in het teken van een mooi afscheid, ook voor mensen met dementie.

Marjan Balkenende-Goudkade is uitvaartverzorgster met een specialisatie op het gebied van dementievriendelijke uitvaartzorg is. Op deze avond gaat Willy Gillissen met Marjan in gesprek hoe zij, samen met familie en dierbaren zo`n uitvaart voorbereidt.

Het Alzheimer café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden.

Het Alzheimer café is op maandag 8 april in de Tuinzaal van Munnekeweij (Via Antique 25, Noordwijkerhout) en is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie, bel met mevrouw W. van de Kwaak, telefoonnummer 06-46033996.

Meer berichten