Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)

Training voor vrijwilligers in basishulpverlening

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Bestuurders en vrijwilligers van vrijwilligersorganisatie kunnen zich regelmatig in een situatie bevinden waar een groep mensen aanwezig is. Stel dat tijdens een bijeenkomst of evenement iemand onwel wordt of een ongeval krijgt. Wat te doen? First-Response organiseert op maandag 29 april een training Basishulpverlener voor vrijwilligers.

De training wordt gegeven door ervaren gekwalificeerde trainers van First-Response. Deze trainers werken zelf voor professionele hulpdiensten en weten daardoor wat er van de deelnemers verwacht wordt. Tijdens de training leggen zij uit hoe deelnemers calamiteiten kunnen voorkomen, beperken en bestrijden. Gedurende de opleiding wordt er getoetst of de kandidaat aan de wettelijke eisen voldoet en de voorgeschreven verrichtingen beheerst. Bij een voldoende beoordeling ontvangt de cursist het opleidingscertificaat.

De training is op maandag 29 april van 19.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek Sassenheim (Kerklaan 42) en wordt aangeboden voor het maatschappelijke tarief van 50 euro per persoon. Aanmelden en betalen kan rechtstreeks bij First-Response via de Vrijwilligersacademie Bollenstreek: https://www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl/ .

Voor meer informatie over deze training, neem contact op met Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet bij Welzijn Teylingen, via 0252-231805.

Meer berichten