Logo deteylinger.nl
Foto: Peter Schipper

Bijeenkomst: 'Hulp bij het realiseren van ideeën'

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Welzijn Teylingen, Jacoba van Beierenfonds, Hillegom-Lisse-Teylingse Uitdaging en Gemeente Teylingen organiseren samen in Sassembourg (Jan van Brabantweg 1) een themabijeenkomst op woensdag 15 mei: Hulp bij ideeën.

De bijeenkomst is voor vrijwilligers die rondlopen met een goed idee om hun vereniging, stichting of buurt te versterken. Voor hen die niet weten waar te beginnen, is de informatieavond op 15 mei. Tijdens de bijeenkomst zijn lokale partijen aanwezig die een idee op weg kunnen helpen en het uit te werken tot een plan. Ook kunnen bezoekers in gesprek gaan met mensen die net als zij een idee hebben, en nog op zoek zijn naar verdere handvatten om het idee vorm te geven. Denk hierbij aan financiële mogelijkheden, materialen en kennis verkrijgen met een gesloten beurs, en vooral ook meedenken en helpen met een verdere uitwerking.

De inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Om 20.00 uur wordt een begin gemaakt met het uitwerken van een plan en is de mogelijkheid tot het vragen stellen. De bijeenkomst wordt om 21.00 uur afgesloten met een drankje.

De bijeenkomst is in de benedenzaal van Sassembourg, Jan van Brabantweg in Sassenheim. Aanmelden is gewenst en kan gratis op www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl onder het kopje 'aanbod'.

Meer berichten