Koppelbed voor hospice | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Bij het hospice is het koppelbed overhandigd aan medewerkers. | Foto: pr
Bij het hospice is het koppelbed overhandigd aan medewerkers. | Foto: pr

Koppelbed voor hospice

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Team Bollenstreek is vorige week uitgezwaaid door partners, familieleden en vrienden van het team om bij het Hospice in Sassenheim met het hele team een koppelbed namens de Roparun te overhandigen.

Hierna vervolgde het team hun weg naar sponsor Duvak om van de eigenaar te horen welk bedrag bij elkaar is gespaard. Dit bedrag werd gedurende het jaar door het team opgehaald door middel van diverse acties waaronder: braderieën, loten- en bloembollenverkoop een veiling en 'Hollen door de Bollen'. Met drie busjes en een volgeladen aanhanger ging het team op weg naar Hamburg, waar zaterdagmiddag de Roparun van start ging.

Zaterdag starten er in Parijs en Hamburg in totaal 323 teams om in estafette vorm richting Rotterdam te lopen. Een team bestaat uit acht lopers, vier fietsers, drie chauffeurs, drie kaartlezers, twee fysio's, twee cateringdames en iemand die het hele weekend verslag doet van de 48 uur dat het team onderweg is.

Dit jaar is er door Team Bollenstreek het geweldige bedrag van 61.243 euro opgehaald en bedanken ze allen sponsoren en gulle gevers.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>