Logo deteylinger.nl
De afsluitende lunch bij de Knutselkring werd gesponsord door de plaatselijke kruidenier. | Foto: pr.
De afsluitende lunch bij de Knutselkring werd gesponsord door de plaatselijke kruidenier. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Knutselkring Kagerplein sluit het jaar af

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Na een jaar fanatiek knutselen sloot de Knutselkring op Kagerplein 311 het schooljaar af met een lunch. Het hele schooljaar zijn 20 kinderen uit groep 7 van de basisscholen in Kagerbuurt in gezelschap van één hulpouder aan de slag gegaan met hout, hamer, lijm en verf.

Bewoner Ad Helmus is het afgelopen jaar de Knutselkring gestart. Daarnaast is hij een actieve enthousiaste vrijwilliger bij Welzijn Teylingen.

Eén keer in de twee weken op woensdagmiddag kwamen de kinderen bij elkaar op om samen te knutselen. Ze zijn het jaar begonnen met het maken van een insectenhotel, dat geplaatst is in de Kagertuin, gevolgd door vogelhuisjes om mee naar huis te nemen. Naast de kinderen uit de buurt zijn ook de vogels en de insecten blij gemaakt.


Nieuw seizoen

Op woensdag 1 september start er weer een Knutselkring voor kinderen uit groep 7 van basisschool De Springplank en OBS Het Bolwerk. Om de week op woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur kan er dan weer geknutseld worden op Kagerplein 311. Voor de activiteit wordt een eigen bijdrage van 1 euro per bijeenkomst gevraagd om materialen aan te schaffen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: adhelmes@ziggo.nl.

Meer berichten