Scheiding? Schulden? Sociaal Team Teylingen biedt hulp | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Scheiding? Schulden? Sociaal Team Teylingen biedt hulp

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Vind je het lastig om aan het einde van de maand geld over te houden? Wil je je partnerrelatie verbeteren of wil je scheiden? Ben je een dierbare verloren? Loop je vast op school? Heb je vragen over huiselijk geweld? Of zit je iets anders dwars wat je graag met iemand wilt bespreken? Ga eens langs bij het Sociaal team Teylingen, waarin MEE, Welzijn Teylingen, ISD Bollenstreek en Kwadraad maatschappelijk werk vertegenwoordigd zijn. Je kunt zonder verwijzing terecht en hulp is gratis.

Het Sociaal team is iedere werkdag van 8.30 tot 12.30 uur bereikbaar via het loket van het gemeentehuis in Sassenheim. In Voorhout is er een inloopspreekuur iedere vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Kwadraad doet naast haar functie in het Sociaal team nog meer.

Spreekuur Echtscheiding

Iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur is in Sassembourg. Voor al je vragen rondom scheiding. Je kunt een mediator van Kwadraad of een advocaat spreken en/of een financieel advies krijgen.

De relatie APK

Nieuw in 2020 is de relatiecoaching 'Houd Me Vast', naar het gelijknamige boek en bestseller van Sue Johnson. Een cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar.

Samen Sterk groep

Individuele burgers werken in een kleine groep aan hun eigen hulpvraag. De groep wordt geleid door twee ervaren maatschappelijk werkers. Samen leren maakt sterk.

De Papierwinkel

Een samenwerkingsverband van meerdere partijen voor informatie en hulp bij administratieve en financiële vragen. De sociaal raadsman van Kwadraad is aanwezig. Iedere vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Spelewey in Voorhout. Kwadraad heeft ook nauwe samenwerking met de Voedselbank.

Meer weten over het aanbod? Kijk op www.kwadraad.nl of bel naar 088-9004000 en vraag naar team Teylingen. Voor Sociaal team bel 140252. Het team kan meerdere expertise aanbieden, zoals inzet van een sociaal raadsman, een gezinscoach, een pedagoog, mediators en algemeen maatschappelijk werkers.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>