Medewerkers van Welzijn Teylingen gaan in gesprek met voorbijgangers. Uiteraard wel op anderhalve meter afstand.
Medewerkers van Welzijn Teylingen gaan in gesprek met voorbijgangers. Uiteraard wel op anderhalve meter afstand. Foto: pixabay

Welzijn Teylingen op straat in gesprek

Zorg & Welzijn Teylingen

Teylingen • Medewerkers van Welzijn Teylingen maakten deze week een wandeling in het centrum van Sassenheim en stelden voorbijgangers de vraag: 'Hoe gaat het in deze tijd met u?'. Het leverde mooie gesprekken op. Op woensdagochtend 6 mei zijn de medewerkers te vinden in de Dorpsstraat in Warmond.

Dertig personen werden aangesproken en aan hen werd gevraagd hoe het met ze ging. 'Maakt u zich over iemand zorgen?' wilde de Welzijn Teylingen-medewerkers ook weten. Veel mensen gaven aan zich geen zorgen te maken over zichzelf of hun naasten. Daarnaast gaven velen ook aan waar ze terecht kunnen als dat wel het geval is.

Flyer

Daarnaast was het doel van de wandeling om de diensten van Welzijn Teylingen onder de aandacht te brengen. Tien mensen namen de flyer met mogelijkheden en het telefoonnummer van Welzijn Teylingen dankbaar aan. Eén dame noemde deze onverwachte aandacht voor haar welzijn het cadeautje van de dag.

Warmond

Pauline en Margriet van Welzijn Teylingen zijn op woensdagochtend 6 mei te vinden in de Dorpsstraat van Warmond. Zij gaan dan in gesprek met inwoners en horen graag wat u bezig houdt. Voor informatie Welzijn Teylingen, bel naar 0252-231805 of kijk op www.welzijnteylingen.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant