Logo deteylinger.nl
Madelief van Haarlem (llinks namens Zoete Madeliefjes) en Michelle (rechts, namens PMU Art Sassenheim) overhandigen hun presentjes bij Bolero in Voorhout. Claudia van der Tuin, bedenker van de actie, kon helaas niet komen voor de foto.
Madelief van Haarlem (llinks namens Zoete Madeliefjes) en Michelle (rechts, namens PMU Art Sassenheim) overhandigen hun presentjes bij Bolero in Voorhout. Claudia van der Tuin, bedenker van de actie, kon helaas niet komen voor de foto. (Foto: pr.)
Teylingen

Cadeautjes op de Dag van de Zorg

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Zorgmedewerkers uit Sassenheim en Voorhout zijn op dinsdag 12 mei – de Dag van de Zorg – in het zonnetje gezet door ondernemers Claudia van der Tuin en Madelief van Haarlem.

“Claudia benaderde me om samen een sympathieke actie op te zetten. We geven cadeaubonnen weg ter waarde van 7,50 euro. Die bonnen zijn te besteden zijn in Claudia’s Permanente Make-Up Salon in Sassenheim. Ik stop daar kosteloos een flyer en lekker koekje van mij bij”, legt Van Haarlem uit.

Extra hart onder de riem

De Teylingse ondernemers willen de zorgmedewerkers nog eens een extra hart onder de riem steken in deze tijden. Daarom hebben ze de pakketjes op de Dag van de Zorg uitgedeeld bij verschillende zorginstellingen in Sassenheim en Voorhout. “Zo zijn we onder andere bij de zorgmedewerkers van ActiVite SassemBourg, Hospice Duin- en Bollenstreek, Bolero Marente en Gerto Marente geweest. We werden ontzettend enthousiast en met open armen ontvangen”, besluit Van der Tuin.

Meer berichten