Logo deteylinger.nl
Foto:
Teylingen

Voedselbank dankbaar voor alle steun

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Dankzij de extra financiële en andere ondersteuning van inwoners, bedrijven en vrijwilligers draait Voedselbank Teylingen ook in deze corona-tijd zonder problemen.

Vanaf het moment dat het corona-virus het dagelijks leven is gaan beheersen, kreeg de Voedselbank Teylingen veel steunbetuigingen voor haar werk. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen in Teylingen spontaan hulp aanbieden en informeren hoe het met de hulpverlening gaat. Veel particulieren hebben in de afgelopen tijd geld gedoneerd. Omdat de supermarktacties vanwege de corona-maatregelen niet door kunnen gaan, is financiële steun natuurlijk van harte welkom.

Niet in de problemen

Penningmeester Frans van der Wiel: “Wij willen iedereen bedanken , want we zijn bijzonder blij met dat extra geld. Daarmee kunnen wij onze voorraad etenswaren snel aanvullen als er tekorten ontstaan.” Bij het begin van de virusuitbraak had de Voedselbank Teylingen gelukkig flinke voedselvoorraden en de vrijwilligers bleven zich beschikbaar stellen. Voor zowel klanten als vrijwilligers zijn extra veilheidsmaatregelen bij de uitgifte van voedsel getroffen. Daardoor kwam de organisatie niet in de problemen.

Meer berichten