Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Het inloopspreekuur vrijwilligerswerk gaat weer open

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Welzijn Teylingen gaat weer van start met het Inloopspreekuur Vrijwilligerswerk in de bibliotheek van Sassenheim (Kerklaan 42). Op donderdag 16 juli kan iedereen er van 18.30 tot 19.30 uur terecht met vragen over een leuke vrijwilligersklus, over verenigingen en stichtingen in Teylingen of met andere vragen over vrijwillige inzet.

Er is vrijwilligerswerk voor jong en oud, voor wie heel druk of minder druk heeft. Of je nu wilt tuinieren, opruimen, coachen, gezelligheid bieden, of aan de slag wilt met de boekhouding, er is een groot aanbod. Dus als je niet precies weet waar jouw zoektocht naar een leuke vrijwilligersbaan kan starten, loop dan eens binnen. De adviseur van Welzijn Teylingen helpt je graag met zoeken in de vacaturebank, gaat in gesprek met jou of bied je een talentenscan aan. Ook vrijwilligersorganisaties zijn welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseur (of bezoeker) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Of folders achterlaten van hun vereniging.

Spreekuur boven volgens richtlijnen

Vanwege de richtlijnen van het RIVM is het spreekuur niet meer beneden, maar op de eerste verdieping. Wie slecht ter been is, kan de lift gebruiken. De plek is veilig ingericht. Het Inloopspreekuur is iedere derde donderdag van de maand, dit jaar ook in de zomermaanden. Als je niet naar het inloopspreekuur kunt komen, kun je ook een kijkje nemen op de online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan vacatures van de 200 organisaties uit Teylingen. Vrijwilligers kunnen zichzelf in beeld brengen door een eigen profiel aan te maken. Kijk voor alle vacatures op www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl.

Meer berichten