Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Sassenheim

Veerkrachtig worden met de cursus ‘Positief Leven!’

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Stress, piekeren, spanning, ontspanning, je negatief voelen: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan? Leer het tijdens de cursus 'Positief Leven', de cursus wordt georganiseerd door Welzijn Teylingen in samenwerking met GGZ Rivierduinen.

Tijdens de cursus krijgen deelnemers handvatten, ontspannings- en mindfulness oefeningen om met stress, spanning en piekeren om te gaan. Je leert hoe je veerkrachtiger wordt in plaats van altijd maar sterk te moeten zijn en hoe je een positiever gevoel over jezelf kan krijgen.

Vijf bijeenkomsten

De cursus is op vijf woensdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur in Sassembourg (Jan van Brabantweg 1). Je schrijft je in voor alle bijeenkomsten. De data zijn 28 oktober, 4 november, 11 november, 18 en 25 november. Er is plek voor maximaal 8 personen en de kosten zijn 10 euro per deelnemer voor de gehele cursus.

Na de aanmelding zal op donderdagmiddag 7 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur een telefonische intakegesprek met Marjon Meerman (preventiefunctionaris GGZ Rivierduinen) plaatsvinden, die ook de cursus zal verzorgen. Na dit gesprek bespreekt zij samen of deelname voor jou de juiste insteek is.Aanmelden

Aanmelden kan tot 5 oktober via de website agenda op www.welzijnteylingen.nl of bellen met de receptie van Welzijn Teylingen 0252-231805. Voor informatie, neem contact op met Leny Noteboom van Welzijn Teylingen via 0252-231805.

Meer berichten