Logo deteylinger.nl
<p>De gebreide borstprotheses kunnen in elke gewenste maat en kleur online besteld worden.</p>

De gebreide borstprotheses kunnen in elke gewenste maat en kleur online besteld worden.

(Foto: pr)
Regio

Oktober borstkankermaand: gratis borstprotheses van Adamas Inloophuis

  Zorg & Welzijn

Regio • Vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kunnen bij Adamas Inloophuis gratis op maat gebreide borstprotheses bestellen. “Omdat veel vrouwen toch graag vulling in hun bh willen, maken wij bij Adamas heerlijk zachte, gebreide borstprotheses”, zegt Annelies Osinga, leidinggevend coördinator bij het inloophuis.

Eens per maand breien gasten van het Adamas Inloophuis, allemaal zelf met kanker geconfronteerd, zachte borstprotheses. Deze zogenoemde Knitted Knockers zijn een welkome afwisseling voor de siliconen protheses. Gebreide borstprotheses zijn zacht, comfortabel en mooi. Ze kunnen in elke maat en kleur worden gemaakt en passen in een gewone bh. Voor vrouwen die graag zwemmen worden de protheses gebreid met speciaal synthetisch materiaal en een vulling die snel droogt en beter in model blijft als het nat wordt. De gebreide protheses kunnen in elke gewenste maat en kleur online besteld worden via www.adamas-inloophuis.nl. Deze protheses zijn gratis en worden mooi ingepakt, samen met wat achtergrondinformatie en een strippenkaart voor drie gratis activiteiten bij Adamas. Ze zijn af te halen bij Adamas.
Ieder jaar maakt Bijzonder & Kleurrijk speciale borstkankermaandarmbandjes in verschillende tinten roze en parelmoer. 50 procent van de opbrengst gaat naar Adamas. 3 armbandjes zijn € 12,95 en 2 armbandjes voor € 9.95. Kijk op www.bijzonderenkleurrijk.nl.

Meer berichten