Logo deteylinger.nl
Medewerkers pakken het cadeau in.
Medewerkers pakken het cadeau in. (Foto: pr.)
Teylingen

Mantelzorgers vinden bedankje in de bus

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Mantelzorger zijn vraagt veel energie en inzet van mensen. In Teylingen krijgen alle ingeschreven mantelzorgers uit Teylingen daarom in de week na de Dag van de Mantelzorg een leuke attentie thuis bezorgd.

In de afgelopen jaren organiseerde Welzijn Teylingen op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, een feestelijke bijeenkomst. Daarbij ging het om ontmoeting, ontspanning en gezelligheid. Dit jaar is dat door de coronamaatregelen niet mogelijk. Om mantelzorgers toch een hart onder de riem te steken, krijgen zij een attentie in de vorm van een Bladcadeau. Met deze bon kunnen ze een aantal bladen naar keuze uitzoeken.

Bladcadeau


Het Bladcadeau valt in de week van 16 november in de bus bij alle mantelzorgers uit Teylingen die op dit moment zijn ingeschreven bij Welzijn Teylingen. Het cadeau gaat vergezeld van een brief van Welzijn Teylingen en een brief van wethouder Arno van Kempen. De wethouder schrijft: “Juist in deze tijd van 1,5 meter afstand en minder ontmoetingsmogelijkheden, is aandacht voor elkaar belangrijk. Dat u echt contact hebt met de mensen om u heen. En dat u gezien wordt. Ik hoop dat u dit ervaart.”

Mantelzorgers kunnen ook in deze tijd voor een luisterend oor en ondersteuning terecht bij Welzijn Teylingen.

Meer berichten