Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Teylingen

Onbezorgde Sinterklaas voor meer dan 1.350 kinderen door Stichting Leergeld

  Zorg & Welzijn

Regio • Voor kinderen die opgroeien in armoede is 5 december extra spannend. Zou Sinterklaas een cadeau komen brengen? Elk kind verdient een onbezorgde Sinterklaas, juist in deze tijd. Daarom is Stichting Leergeld Leiden en Omstreken dit jaar een speciale actie gestart. Samen met vrijwillige intermediairs is ervoor gezorgd dat meer dan 1.350 kinderen die opgroeien in armoede, een Sinterklaascadeau krijgen. 

Heeft u hulp nodig voor uw kinderen, bijvoorbeeld omdat u de sportcontributie of het schoolreisje niet kunt betalen? U kunt een aanvraag doen via onze website Leergeld.nl/leiden/doe-een-aanvraag. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen. Zo zorgt Stichting Leergeld Leiden en Omstreken ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen, want nu meedoen is straks meetellen.

Kinderen helpen

Stichting Leergeld Leiden en Omstreken helpt kinderen die in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Teylingen, Lisse of Hillegom wonen, in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. De ouders van deze kinderen hebben een laag inkomen, tot 120% of 130% van het wettelijk sociaal minimum, afhankelijk van de woonplaats.

Meer berichten