Wil van der Lans aan het werk in de fietsenrepareerplaats in de Jojo. | Foto: pr.
Wil van der Lans aan het werk in de fietsenrepareerplaats in de Jojo. | Foto: pr. Foto: pr.

Mensen maken Teylingen: Wil van der Lans

Zorg & Welzijn Sassenheim

Teylingen • De actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ is eind november van start gegaan. Met deze actie geeft Welzijn Teylingen aandacht aan al die enthousiaste vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt vinden. Welzijn Teylingen hoopt hiermee mensen te inspireren voor vrijwilligerswerk. Iets voor anderen betekenen kan zo veel moois brengen. Iedere week vertelt een andere vrijwilliger over zijn of haar inzet.

Deze week vertelt Wil van der Lans zijn verhaal. Hij is vrijwilliger bij weggeefwinkel JoJo, waar hij fietsen repareert voor mensen die minder te besteden hebben. Goede spullen weggooien? “Doodzonde!”, aldus Wil.

Benieuwd hoe Wil zich inzet voor onze samenleving? Laat je inspireren door zijn video: te zien op het YouTube kanaal van Welzijn Teylingen, via omroep Bo of www.welzijnteylingen.nl.

Vrijwilligers in beeld

Wil is tevens de laatste vrijwilliger in beeld van het jaar 2020. In het nieuwe jaar wordt de tweede helft van de actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ met frisse energie voortgezet. Met nog meer leuke, waardevolle en inspirerende vrijwillige inzet; vrijwilligers maken Teylingen!

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant