Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Regio

Test- en vaccinatielocaties GGD weer open

  Zorg & Welzijn

Regio • Het KNMI heeft voor de regio Zuid-Holland voor maandag code rood opgeheven. Dat betekent dat de testlocaties en de vaccinatielocatie van de GGD Hollands Midden weer open zijn.

De geplande testafspraken in de teststraten gaan gewoon door. Ook de geplande vaccinatieafspraken gaan door. Thuisbemonsteringen gaan niet door. We willen ervoor zorgen dat mensen zich kunnen laten testen en zo snel mogelijk gevaccineerd kunnen worden.

Veiligheid boven alles
Voor alle afspraken geldt: veiligheid boven alles. Bent u door de weersomstandigheden verhinderd om te komen? Of vindt u het niet prettig om met dit weer op pad te moeten gaan? Natuurlijk mag u uw afspraak dan verzetten.
Komt u toch, maar bent u later of juist iets eerder dan de geplande afspraak? Ook dat is geen enkel probleem, wij helpen u met uw test- of vaccinatieafspraak op het moment dat u er bent. De routes en locaties worden sneeuwvrij gehouden en er wordt gestrooid. Mocht u met het openbaar vervoer komen: houd rekening met vertraging.

Pendelbus naar de vaccinatielocatie
Vanaf het Centraal Station in Leiden rijdt elk kwartier een bus naar de vaccinatielocatie, vanaf 7 uur ’s morgens. Nogmaals: als u vertraging heeft is stress niet nodig, we helpen u vanzelfsprekend als u er bent.

Testafspraak verzetten
Als u uw testafspraak liever wilt verzetten, dan kunt u een nieuwe testafspraak maken via coronatest.nl, of telefonisch via 0800-1202. Als het om een testlocatie van de GGD Hollands Midden gaat mag u ook bellen naar 085-0782878. We verwachten een grotere drukte dan normaal bij ons callcenter, maar we doen er alles aan om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vaccinatieafspraak verzetten
Als u uw vaccinatieafspraak liever wilt verzetten, dan kunt u een nieuwe afspraak maken via het nummer dat in uw uitnodigingsbrief staat.

Meer berichten