Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Teylingen

Online bijeenkomst: Hoe kan Teylingen een nog gezondere gemeente worden?

  Zorg & Welzijn

Teylingen • De gemeente nodigt inwoners uit om mee te praten over de nota volksgezondheid. Daarvoor organiseert de gemeente op donderdag 25 februari in samenwerking met The Pando Network een online bijeenkomst. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 20.45 uur. 

Wethouder Arno van Kempen legt uit waarom hij voor deze aanpak heeft gekozen: “Een gezonde leefomgeving en leefstijl zijn voorwaarden voor een gezonde samenleving. Ik wil graag zelf van onze inwoners horen hoe zij hiernaar kijken. Wat vinden zij belangrijk als het over gezondheid gaat? Wat verstaan zij er precies onder? Welke rol zien zij voor de gemeente? Daar ben ik echt benieuwd naar.” 

Inhoud van de bijeenkomst

Wethouder Van Kempen geeft tijdens de digitale bijeenkomst een toelichting op de conceptversie van de nota volksgezondheid. Daarna kunnen de deelnemers meepraten en met ideeën komen. The Pando Network faciliteert en begeleidt de bijeenkomst. 

Aanmelden via QR-code of e-mail

Heb jij een mening over volksgezondheid? Heb je er misschien ook ideeën over en wensen voor? Doe dan mee en meld je vóór dinsdag 23 februari aan. Dat kan via onderstaande QR-code of door een e-mail te sturen naar daan@thepandonetwork.nl met je naam, e-mailadres en woonplaats. Je ontvangt voor aanvang de link om deel te nemen aan de digitale bijeenkomst. 

Meer berichten