Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Scheiden: Hoe vertellen we het de kinderen?

  Zorg & Welzijn

Regio • Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert in juni het webinar ‘Hoe vertellen we het de kinderen’ voor ouders die gaan scheiden en voor professionals die met dit onderwerp te maken hebben.

Als je gaat scheiden, dan komt er een moment dat je het aan je kind(eren) moet vertellen. Veel ouders zien hier tegenop. Het is dan ook een ingewikkeld gesprek. Want hoe vertel je het de kinderen? Wat is het beste moment? Welke vragen zullen de kinderen hebben?

Tijdens deze webinar krijg je handvatten om het gesprek samen voor te bereiden en je krijgt inzicht in welke vragen je kinderen kunnen hebben. Ook is er aandacht voor de periode na het gesprek met je kind(eren). Kortom, alles komt aan bod waardoor jullie goed voorbereid aan de kinderen kunnen vertellen over de scheiding.

Aanmelden

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Roosmarijn Groenendijk, scheidingsspecialist en mediator en Lianne Jongsma, pedagogisch adviseur van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Het webinar is op woensdag 16 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden is gratis. Wil je meer weten of deelnemen, ga naar www.cjgcursus.nl.

Meer berichten