Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Nomineren voor Teylinger Vrijwilligersprijzen kan tot 20 september

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Door vrijwillige inzet wordt Teylingen mooier, gezelliger, groener, en noem maar op. Dat verdient waardering. Voor de tweede keer dit jaar zal Welzijn Teylingen, namens de gemeente, vrijwilligersactiviteiten- of projecten in het zonnetje zetten. Vind jij dat een groep vrijwilligers of buurtbewoners iets van waarde heeft toegevoegd aan de buurt of bewoners, laat het Welzijn Teylingen weten en nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project voor de tweede ronde Teylinger Vrijwilligersprijzen.

Het kan van alles zijn: een project dat omziet naar anderen, er is een aanstekelijk digitaal alternatief gevonden voor een verenigingsactiviteit, buren hebben elkaar op een creatieve manier geholpen, er is een nieuwe groep vrijwilligers aangeboord. Ook grotere projecten kunnen meedoen. Dit jaar zijn de criteria: Impact en Inspirerend. Wees vooral niet bescheiden, sla de trom en nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project. Dat kunnen ook gebeurtenissen of projecten uit 2020 zijn. Het gaat altijd om gerealiseerde ideeën. Sluitingsdatum van de tweede ronde is maandag 20 september. 

Aanmelden

“Jouw initiatief kan ook anderen aansteken iets te gaan organiseren. Vaak is er meer mogelijk dan je in de eerste instantie zelf denkt”, zegt een oud-winnaar. Meld een activiteit of project aan via het aanmeldformulier: www.vrijwilligteylingen.nl. Klik op vrijwilligers maken Teylingen > Teylinger Prijs en Trofee. Voor vragen kun je contact opnemen met Maria Zwart, Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805, of mail: m.zwart@welzijnteylingen.nl..

Cheque

De Teylinger Prijzen worden onder media-aandacht uitgereikt door de jury, en de winnaars ontvangen het geldbedrag van 250 euro. Ook de niet-winnende nominaties krijgen aandacht in de pers en/of op de website van Welzijn Teylingen. De jury neemt na de sluitingsdatum contact op met alle inzenders, om meer te horen over het project of de activiteit.

Meer berichten