Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Sassenheim

Minder piekeren, meer ontspanning met de cursus Positief leven!

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • In het kader van Welzijn op Recept start in Sassenheim op donderdagochtend 25 november de cursus Positief leven! In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten, én met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie.

Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf? En hoe kun je er (anders) mee omgaan? Hoe kun je jouw veerkracht ontwikkelen, als alternatief voor “sterk zijn”? Wil je weten hoe je dit kunt toepassen in jouw leven? Kom dan naar de 5-weekse cursus ‘Positief leven!’.

In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulness oefeningen. Men leer wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken. Een groep bestaat uit maximaal acht deelnemers. 

Deze vijfweekse cursus is in Sassembourg op de eerste etage.

Aanmelden

De eerste bijeenkomst start donderdag 25 november van 10.00 tot 11.45 uur. De bijeenkomst is vervolgens op 2, 9,16 december en 23 december. Er wordt een bijdrage gevraagd van 7,50 euro per deelnemer, voor de gehele vijfweekse cursus. Deze cursus is een samenwerking tussen Welzijn Teylingen en preventie GGZ Rivierduinen.

Voor aanmelden en meer informatie kunnen deelnemers terecht bij Pauline Zwinkels van Welzijn Teylingen via 0252-231805 of stuur een e-mail naar p.zwinkels@welzijnteylingen.nl.

Meer berichten