Logo deteylinger.nl
Foto:
Voorhout

Kinderslaapcoach te gast in de Koffiespeeltuin

  Zorg & Welzijn

Voorhout • Tijdens de Koffiespeeltuin van woensdag 23 februari is arts en kinderslaapcoach Corine van Egmond te gast in de bibliotheek (Herenstraat 48). Zij helpt in haar praktijk De Familie Slaapt, jonge gezinnen met slaapproblemen. Het doel hierbij is om de verbinding en het vertrouwen tussen ouders en kinderen sterker te maken. Corine geeft praktische tips om ouders en hun kind te helpen bij vragen over slaap.

Elke laatste woensdag van de maand is er een Koffiespeeltuin in de bibliotheek in Voorhout en kunnen ouders en verzorgers met kinderen tot en met 4 jaar, onder het genot van een kopje koffie elkaar ontmoeten, boekjes lezen en ervaringen delen. Opa’s en oma’s zijn ook welkom. 

Ervaringen uitwisselen

Iedere maand staat een ander thema centraal, van een ontspannende activiteit tot opvoed- en opgroei informatie. Kinderen kunnen met elkaar spelen, boekjes lezen en er is een hoop leuk speelgoed aanwezig. Ouders kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Deelname is gratis

Vanaf 9.30 uur staan de deuren open. De Koffiespeeltuin begint om 10.00 uur. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

De koffiespeeltuin is een samenwerking met de Bibliotheek Bollenstreek en CJG Teylingen.

Meer berichten