Logo deteylinger.nl
Foto: pr
Teylingen

Viteylingen organiseert samen met partners de Vitaliteitsweek

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Het afgelopen jaar is er samen met partners hard gewerkt aan Viteylingen, een gezondheidsbeweging van én voor inwoners. Tussen 28 februari en 6 maart vindt de officiële lancering plaats: de Vitaliteitsweek. Tijdens de Vitaliteitsweek wordt er aandacht besteed aan verschillende initiatieven binnen de gemeente Teylingen en worden er leuke gezondheids-activiteiten georganiseerd. 

Een gezonde leefstijl is belangrijker dan ooit. Vanuit dat idee is door de inwoners, partners en de gemeente daarom Viteylingen opgezet. Als gezondheidsbeweging is Viteylingen de verbindende schakel tussen bestaande partijen, projecten en initiatieven die de vitaliteit en gezondheid van inwoners stimuleren. Vanuit een breed gezondheidsperspectief gaat Viteylingen onder andere over beweging, voeding, mentaal welzijn en zingeving. Op deze manier zet Viteylingen zich in om een gezonde leefstijl mogelijk te maken voor iedere Sassenheimer, Warmonder en Voorhouter.

Viteylingen was al actief op Facebook en Instagram en heeft verschillende initiatieven, zoals de Gouwe Ouwe middagen en het Sociaal Koken project, ondersteund. Om Viteylingen officieel te lanceren, wordt van 28 februari tot 6 maart de Vitaliteitsweek georganiseerd. Tijdens de Vitaliteitsweek worden er verschillende activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd. Zo zijn er sport-, dans- en boksinstuiven, een volleybaltoernooi, blokfluit clinic en wandelingen door Warmond, Sassenheim en Voorhout. Daarnaast kunnen inwoners op donderdag 3 maart een gratis gezondheidscheck laten doen in Sassenheim en Voorhout. Voor meer informatie over de activiteiten, tijden en locaties zie www.viteylingen.nl.

Meer berichten