Afbeelding
Foto: pr.

Martine van Zwieten nieuwe wijkmanager bij WSV Teylingen

Zorg & Welzijn Teylingen

Teylingen • Martine van Zwieten wordt de wijkmanager van WSV Teylingen, het wijksamenwerkingsverband dat op 1 januari 2023 ontstaat uit de fusie tussen Zorggroep Voorhout-Warmond en Zorggroep Sassenheim. Van Zwieten start per 1 december.

Als wijkmanager ondersteunt Van Zwieten het bestuur en coördineert ze de uitvoering van het beleid en lopende projecten. Daarnaast onderhoudt de wijkmanager veel contacten met betrokkenen binnen en buiten de zorggroep.

Van Zwieten werkte voorheen onder meer als wijkverpleegkundige, regiomanager en adviseur Zorgbeleid en Innovatie bij een wijkverpleegkundige organisatie en meest recent als zorgmanager bij Ipse de Bruggen. “Ik geloof in goede en toegankelijke zorg voor iedereen. Zorg kan nog steeds beter, maar dat lukt vrijwel alleen door te samenwerken met elkaar. Ik draag daar graag aan bij.”

WSV Teylingen

WSV Teylingen is per 1 januari 2023 het samenwerkingsverband van huisartsen, apothekers, diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten in Sassenheim, Voorhout en Warmond. Het wijksamenwerkingsverband coördineert voor aangesloten praktijken zorgprogramma’s voor chronische aandoeningen en verschillende projecten. Daarin trekt het WSV samen op met andere organisaties op het gebied van gezondheidszorg, zoals patiëntenverenigingen, gemeente, zorgverzekeraar, andere zorgorganisaties en welzijnsorganisaties.

Uit de krant