Foto: Fysiotherapeute Anja van der Hoorn-van den Berg zwaait na 40 jaar af. | Foto: IL
Foto: Fysiotherapeute Anja van der Hoorn-van den Berg zwaait na 40 jaar af. | Foto: IL Foto: Ingrid Langeveld

Fysiotherapeut Anja van der Hoorn stopt na 40 jaar

Zorg & Welzijn Sassenheim

Sassenheim • “Veertig jaar is wel een hele tijd hoor”, knipoogt Anja van der Hoorn-van den Berg. “Maar heus waar, die jaren zijn omgevlogen.” Eind dit jaar zwaait de fysiotherapeute van Praktijk voor Fysiotherapie & Trainingscentrum ‘De Ontmoeting’ aan de Julianalaan af. “Het besluit om te stoppen zie ik niet als een einde, maar als een nieuw begin. Ik heb nu nog de energie voor een heel hoop andere interesses, waarvan ik ervaringen wil ‘verzamelen’. Gewoon om later te kunnen zeggen: ‘dat heb ik ook nog eens gedaan’.”

Door Ingrid Langeveld

Missen zal de in Ter Aar wonende fysiotherapeute haar werk, haar collega’s, het dorp Sassenheim en bovenal haar patiënten en verhalen én wijze (levens-)lessen van menigeen zeker. Echter, het gevoel van dankbaarheid en voldoening die het vak haar 40 jaar lang heeft gegeven overheersen. “Ik ben 40 jaar fysiotherapeute geweest, maar ik heb niet 40 jaar hetzelfde gedaan”, vat ze haar loopbaan samen. 

Vrijdagmiddag 16 december tussen 16.00 en 18.00 uur is er bij de praktijk aan de Julianalaan gelegenheid om Anja van der Hoorn-van den Berg de hand te drukken.

Lees het hele interview met Anja van der Hoorn - van den Berg in De Teylinger van woensdag 7 december.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant