Afbeelding
Foto: pr.

Zonnige open dag bij Langeveldshof

Zorg & Welzijn Sassenheim

Sassenheim • Op een stralende dag had ontmoetingscentrum Langeveldshof op zaterdag 9 september de jaarlijkse open dag. In Sassenheim mocht wethouder Reny Wietsma de officiel opening verrichten. 

Wietsma kreeg het eerste door deelnemers gemaakte scrapbook uitgereikt van coördinator Sanne Klok. Wethouder Wietsma gaf complimenten aan het initiatief Langeveldshof en de positieve benadering van gezondheid en het belang daarvan voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Ze keek terug naar het werkbezoek aan Langeveldshof van de burgemeester en wethouders eerder dit jaar en de warme sfeer die ze toen had ervaren. Ook noemde ze de mooie samenwerkingen met het Raamwerk en Fietsmaatjes Teylingen en ze sloot af met een quote van één van de deelnemers van Langeveldshof (90); “Vroeger waren we jong en mooi, nu zijn we alleen nog mooi”. 

Dameskoor Ladies Melody trad op in Sassenheim. Het bekende koor uit Noordwijkerhout bestaat alweer bijna 25 jaar. Accordeonisten een contrabas begeleidden de liedjes die door het 35-vrouw sterke koor ten gehore werden gebracht. Zij brachten veel liedjes van ‘vroeger’, de 50-er en 60-er jaren, waarbij het publiek lekker mee kon zingen. De gasten werden prima ontvangen in het Sassennest in Park Rusthoff. Velen kwamen er even bij zitten om mee te genieten.

Meer informatie over Langeveldshof op www.langeveldshof.nl

Uit de krant